Registračné pokladnice: zábrana daňovým únikom Podnikatelia a daňové úrady čakajú na posledný júnový deň - Pumová, A.
Vyhláška MF SR č.55/1994 z 30.3.1995 o spôsobe vedenia evidencie tržieb elektronickou registračnou pokladnicou nadobúda platnosť. MF SR schvlálilo novelizáciu vyhlášky č.55/1994 Z.z. (Vyhláška č.59/1995 Z.z.) Najväčšie zmeny v novelizácii sa týkali ambulantného predaja. Argumentácia vlády a podnikateľov k povinnosti používania registračných pokladníc. Výber pokladníc. Druhy pokladníc, technické parametre. Povinnosti voči daňovému úradu. Uloženie pokuty. Odpisy pokladníc. Ambulantný predaj. Financovanie kúpy registračnej pokladnice formou leasingu.