Vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky o spôsobe vedenia evidencie tržieb elektronickou pokladnicou
Úplné znenie vyhlášky Ministerstva financií Slovenskej republiky z 30. marca, ktorou sa dopĺňa vyhláška MF SR č.55/1994 Z.z. o spôsobe vedenia evidencie tržieb elektronickou registračnou pokladnicou.