Iba vyrobiť nestačí Predaj je výsledkom priaznivého prijatia produktov na trhu - Kita, Jaroslav
Aktivity, súvisiace s predajom, ktoré sú spojené s tvorivým úsilím marketingu. Nevyhnutné spojenie predaja s dopytom a ponukou. Poznanie ponuky. Upútanie pozornosti dopytu. Koncepcia a trhová pozícia. Identifikácia ponuky.