Odbyt v modeli podniku - analýza odbytovej stratégie - Fendeková, Eleonora, 1952-
Modely odbytu - dôležitý nástroj podporujúci racionálne rozhodovanie firiem pri ich marketingových analýzach. Formulácia problému. Model monopolu v podmienkach atomizovaného trhu. Model oligopolu v podmienkach dokonalej konkurencie.