Ľutovanie distributérov Iba vlastný rozum "núti" vybaviť si živnosť a kráčať americkou cestou obchodu - Seifertová, Iveta
Vstup firmy Amway na Slovensko. Predaj výrobkov firmy Amway formou sieťového marketingu. Vzťahy medzi distributérom a firmou Amway. Otázky, či ide a lebo nejde o podnikanie. Spochybňovanie dobrovoľnosti a nezávislosti distributéra podľa Živnostenského úradu v Bratislave I. Celosvetový maloobchodný obrat Amway.