Len originálna reklama je cestou vedúcou k prosperite - Horňák, Pavel
Rozhovor s prezidentom Slovenskej spoločnosti pre propagáciu P. Horňákom. Význam vytvorenia spoločnosti pre vzdelávanie propagačných pracovníkov. Charakteristika náplne práce spoločnosti. Problematika etiky v reklame. Štúdium reklamy a propagácie na vysokej škole nepostačujúce z kapacitných dôvodov. Potreba vzniku vzdelávacej spoločnosti a príprava odborníkov pre oblasť reklamy.