Reklama nemá byť klamstvo Rôzne kontroly a inšpekcia nepomôžu, ak sa nezobudí aj spotrebiteľ - Polakovič, Ivan
Poškodzovanie spotrebiteľa pôsobením klamlivej reklamy v rôznych oblastiach. Prípady, ktoré sa vyskytujú v oblasti zásielkových služieb, prostredníctvom objednávkového predaja. Problematické rozhodovanie spotrebiteľa na základe reklamy a ponuky rôznych firiem. Príklady ponuky pracích prostriedkov. Chýbajúca prevencia a systém ochrany spotrebiteľa.