Počítačové siete - nový komerčný priestor - Hvorecký, Jozef
Smery vývoja informačných technológií. Počítačové siete lokálne a regionálne. Verejná dátová sieť. INTERNET - najrozsiahlejšia počítačová sieť na svete (prístup asi 32 mil. ľudí). Komunikačný software. Etika komunikácie v sieti. Bezpečnosť komunikácie.