Počítačové siete - nový komerčný priestor - Hvorecký, Jozef
Vznik počítačových sietí. Najrozsiahlejšia verejná počítačová sieť - INTERNET. Komunikačný software. Etika komunikácie v sieti. Bezpečnosť komunikácie.