Informační systém o území Paříže - Bärtl, V.
Problematika geografických a mestských informačných systémov. Parížsky ateliér urbanizmu. Informačný systém o parcelách. Katastrálny topografický súbor. Banka mestských dát Paríža. Ústav územného plánovania a urbanizmu regionu Ile-de-France.