Geografické názvoslovie a jeho štandardizácia - Seitzová, S.
Štandardizácia geografického názvoslovia. Medzinárodná štandardizácia geografického názvoslovia a jej štruktúra. Národná štandardizácia a autority kompetentné na štandardizáciu geografického názvoslovia v SR. Prepis názvov z nelatinkového písma do slovenčiny.