I v kultuře skromněji Slovensko - Zábojníková, M.
Schválený rozpočet pre Ministerstvo kultúry SR je na hranici únosnosti. Úloha Štátneho fondu Pro Slovakia. Nespokojnosť národnostných menšín, najmä maďarskej, s pridelenými príspevkami. Novostavba SND. Dostavby a rekonštrukcie niektorých kultúrnych objektov.