Transformácia sociálnej sféry - Rusiňák, Peter
Práca vlády SR na príprave stratégie reformy sociálnej sféry. Formulácia základných cieľov reformy. Ciele v oblasti sociálnej politiky a sociálneho zabezpečenia. Príprava legislatívy a návrhy zákonov v I. polroku 1995. Návrh na zvýšenie sumy životného minima. Humanizácia životných podmienok starých občanov v spoločnosti.