O úmrtnosti na Slovensku
Vývoj špecifickej úmrtnosti preddôchodcovských vekových kategórií mužov i žien za jednotlivé obdobia od r.1937 až do deväťdesiatych rokov. Negatívne smerovanie úmrtnostných pomerov na Slovensku od šesťdesiatych rokoch. Päť tried príčin smrti. Štatistické údaje.