Výklad k zákonu o pobyte cudzincov na území Slovenskej republiky - Švenda, R.
Výklad k zákonu Národnej rady SR č.73/1995 o pobyte cudzincov na území Slovenskej republiky. Základná charakteristika podmienok vstupu cudzincov a ich pobytu na území SR.