Od medzištátnej zmluvy k historickému zmiereniu - Chmel, R.
Paríž marec 1995 - podpis medzištátnej slovensko-maďarskej zmluvy. Historické pozadie slovensko-maďarských vzťahov. Problematika menšinových práv. Problematika nemeniteľnosti hraníc. Charakteristika a význam zmluvy pre budúce slovensko-maďarské vzťahy.