Ekonometrická analýza vybraných makroekonomických ukazovateľov v Slovenskej republike v rokoch 1991-1993 - Haluška, Ján
Výsledky ekonometrickej analýzy vývoja troch makroekonomických ukazovateľov slovenskej ekonomiky - inflácie, miezd a produktivity práce (na základe štatistických údajov). Analýza vplyvov pôsobiacich na vývoj inflácie, miezd a zamestnanosti. Vzájomné vzťahy medzi týmito ukazovateľmi. Súhrnné priame a nepriame vplyvy pôsobiace na ceny, mzdy a zamestnanosť.