Postavenie Fondu národného majetku Slovenskej republiky v procese transformácie ekonomiky - Durovčík, J.
Vytváranie legislatívy v procese transformácie a privatizácie ekonomiky po roku 1989 na Slovensku. Prijatie zákonov na ceste k deetatizácii a privatizácii štátneho majetku. Právne pomery Fondu národného majetku SR. Majetok fondu a jeho použitie. Právne úkony fondu. Organizácia fondu - prezídium, výkonný výbor, dozorná rada.