K metodice francouzských čtvrtletních národních účtů - Hronová, Stanislava
Zdvôvodnenie potreby znalosti časovo podrobnejších špecifikovaných národných účtov vo Francúzsku. Základná metóda vypracovania štvrťročných národných účtov. Dve časti metódy: rozvrhovanie a oprava. Spôsoby publikovania výsledkov.