Vývoj spotreby potravín a živín v SR - Mrázová, M.
Analýza vývoja spotreby potravín. Spotreba potravín - trhová, mimotrhová, výrobná, naturálna spotreba. Výpočet spotreby potravín bilančnou metódou. Spotreba jednotlivých druhov potravín na obyvateľa SR za roky 1989-1993. Štatistické údaje a výsledky výskumu.