O ekonomických podmienkach života dôchodcov. 1 - Kozíková, E.
Posúdenie podmienok života dôchodcov pomocou čistých peňažných príjmov domácností udávaných na osobu za jeden mesiac. Analýza životných nákladov podľa Štatistického úradu SR za obdobie január 1989 ku ktorému sa porovnávali údaje k decembru 1994.