Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č.133/1995 Z.z. - Sopira, Boris
Úplné znenie zákona NR SR č.133/1995 Z.z.m ktorým sa dopĺňa zákon č. 463/1991 Zb. o životnom minime v znení neskorších predpisov. Komentár k zákonu.