K problémům současné podnikové personalistiky - Stýblo, Jiří
Personálna zodpovednosť manažmentu českých podnikov. Prestíž a postavenie personálnej práce v podniku. Výber a hodnotenie pracovníkov. Vzdelávanie - v perspektívnych podnikoch považované za investície.