Politika zamestnanosti v SR roku 1994 - Komínková, E.
Pasívna politika zamestnanosti. Aktívna politika zamestnanosti (APZ). Podpora zamestnanosti prostredníctvom nástrojov aktívnej politiky zamestnanosti (globálny vplyv, regionálny vplyv). Zhodnotenie odhadovaného vplyvu nástrojov APZ.