Postavenie žien na trhu práce - Rievajová, Eva
Participácia žien na zamestnaní na Slovensku, vo vybraných krajinách OECD a krajinách strednej a východnej Európy. Postavenie a výhody pracujúcich žien vo vyspelých krajinách Európy. Postavenie žien v spoločnosti a na trhu práce v SR.