Agrarian unemployment and changes in Rural Slovak - Buchta, Stanislav
Analýza agrárnej zamestnanosti vo väzbe na socio-ekonomické zmeny vidieka na Slovensku. Proces znižovania zamestnanosti v agrárnom sektore. Sociálne nerovnosti v určitých periférnych oblastiach. Chudoba spojená s dlhodobou nezamestnanosťou. Závislosť na sociálnych príjmoch.