Ako budeme a chceme bývať? Prevod vlastníctva bytu - Hrnčár, Ivan
Analýza vládneho návrhu novely zákona NR SR o vlastníctve a prevode bytov. Nadobudnutím platnosti zákona 182/1993Z.z. sa ukázalo, že je potrebné niektoré formulácie zákona spresniť alebo zmeniť. Limitovanie hranice ceny bytu. Cena pozemku a priľahlého pozemku. Obstarávacia cena domu. Zľava z ceny, splátky. Právny nárok na prevod vlastníctva bytu. Prevod domu do vlastníctva nájomcov alebo tretích osôb. Odpovede na otázky čitateľom.