Zákon o štátnom rozpočte priniesol nové zmeny
Zákonom NR SR č.58/1995 Z.z. o štátnom rozpočte Slovenskej republiky na rok 1995 a o zmene a doplnení niektorých zákonov boli okrem iného novelizované zákony o správe daní a poplatkov, zákon o dani z pridanej hodnoty, zákon o daniach z príjmov, zákon o bankách a ďalšie. Z uvedených novelizovaných zákonov sú uverejnené vybraté ustanovenia, ktoré boli zákonom o štátnom rozpočte doplnené.