Daňové peripetie Slovensko - Troják, J.
Rozhovor s J. Trojákom o problematike daní. Porovnanie daňového systému SR a ČR. Daňoví poradcovia. Prehodnotenie dane z pridanej hodnoty. Nové dane, daňové úniky, daňové zaťaženie občanov a podnikateľov. Sprísnenie kontroly daňových poplatníkov.