K možnostem uplatnění poměrových ukazatelů při hodnocení výsledků podnikatelské činnosti bank. 2 - Vybíhal, Václav
Pokračovanie z č. 1/95. Hodnotenie podnikateľskej činnosti bánk podľa 5 kritérií. Teoreticko-metodické aspekty pomerových ukazovateľov bankovej likvidity, úverovej angažovanosti, kapitálovej vybavenosti a produktivity bankového podnikania.