Komerčné banky a investičné bankovníctvo - príklad Slovenska, Austrálie a USA. 4 - Oravec, J.
Porovnanie výkonnosti 3 rozdielnych systémov usporiadania investičného bankovníctva. Najväčšia konkurencia pre komerčné banky - nebankové inštitúcie.