Na Finexe'95 sa zúčastní takmer 230 vystavovateľov
Tretí ročník medzinárodného veľtrhu finančníctva, bankovníctva a poisťovníctva Finex'95 v Banskej Bystrici. Výstava je reprezentatívnym miestom stretnutia popredných domácich a zahraničných odborníkov z finančných a podnikateľských kruhov. Súčasťou Finexu'95 je konferencia "Profil a subjekty kapitálového trhu", seminár "Teória a prax marketingu vo finančných inštitúciách", konferencia Infofinex (informatika vo finančníctve) a konferencia Fin Arch 95 (architektúra vo finančnom sektore).