Postupné změny Reforma bankovnictví v zemích střední a východní Evropy - Kleer, J.
Transformácia bankovníctva v krajinách strednej a východnej Európy. Reforma bankového sektora - prechod od jednostupňového bankového systému k dvojstupňovému (centrálna banka, komerčné banky). Vytvorenie podmienok pre medzibankovú konkurenciu. Problém nedobytných dlhov.