Rozšírenie home bankingu na Slovensku brzdí legislatíva Home banking je elektronická komunikácia klienta a banky - Lajčiaková, D.
Home banking spočíva v komunikácii klienta s bankou prostredníctvom počítača a telefónnej a počítačovej siete. Spolupráca s EuroTelom. Home banking je bankovým produktom a v súčasnosti ho ponúka a pripravuje väčšina slovenských bánk. Bezpečnosť a dôvernosť prenášaných správ. Elektronické služby znižujú potrebu pracovníkov.