Za tri roky umiestnila Národná banka Slovenska na trhu štátne dlhopisy za takmer 30 mld korún Kapitálový trh - Susková, J.
NBS Bratislava je obchodníkom s cennými papiermi priamo zo zákona. Primárny predaj štátnych dlhopisov. Formy predaja dlhopisov. Úvahy o zavedení pravidelných emisií štátnych dlhopisov.