Měnová politika a měnový vývoj v r. 1994
Menová politika ČR v r. 1994. Vývoj peňažných agregátov. Úvery. Platobná bilancia (bežný a kapitálový účet). Finančné trhy (peňažný, kapitálový, medzibankový devízový trh).