Odhaľovanie falzifikátov peňazí Medzinárodný seminár - Porošin, B.
Medzinárodný seminár Odhaľovanie falzifikátov peňazí zorganizovala NBS Bratislava 26.-30.6.1995. Výmena skúseností v oblasti boja proti falšovaniu peňazí. Situácia vo vývoji počtu zadržaných falzifikátov peňazí na Slovensku.