Firmy a kapitálový trh
BCP Bratislava zverejnila výsledky hospodárenia za 1. polrok 1995 v podnikoch: Juhoslovenské celulózky a papierne, a.s. Štúrovo, Košická mliekareň, a.s. Košice, Považský cukrovar, a.s. Trenčianska Teplá, Šarišské pekárne a cukrárne, a.s. Prešov, Tatramat, a.s. Poprad, Tatra kupón fond, i.f.a.s. Bratislava, Tatra-leasing, s.r.o. Bratislava, VSŽ, a.s. Košice, riadiaca spoločnosť, Mraziarne, a.s. Prešov. VÚB, a.s. Bratislava - základné údaje. Trh cených papierov - RM-Systém Slovakia, BCP Bratislava, BOB Bratislava. Komodity na svetových trhoch.