Integrovaný kapitálový trh v Európskej únii. 1 - Baláž, Vladimír
Jednotný postup členských národných vlád pri formovaní trhu finančných služieb v EÚ. Trhové procesy ako hlavný faktor zjednocovania kapitálového trhu. Zjednocovanie európskej legislatívy pohybu kapitálu a finančných služieb. Boj o kapitálové trhy v 90. rokoch.