K burze cenných papírů - Marek, K.
Pokračovanie z č. 5/95. Vznik, rozdelenie, zlúčenie, splynutie burzy. Organizácia burzového trhu. Hlavné orgány burzy. Burzové obchody - primárny a sekundárny kapitálový trh. (Pokračovanie v č. 7/95).