Privatizační hromobití Radikální změna kuponové privatizace v SR - Zábojníková, M.
Kupónová privatizácia. Vládne zámery a názory opozície. Vydanie dlhopisov Fondu národného majetku (FNM) s nominálnou hodnotou 10 tisíc Sk pre každého, ktorý sa zaregistroval v druhej vlne. Otázka investičných fondov a investičných spoločností. Ohlas zahraničia na nový model kupónovej privatizácie.