Návrat hypotekárneho bankovníctva - Hošková, A.
Klasický hypotekárny úver. Hypotekárny úver refinancovaný záložnými listami. Komunálny hypotekárny úver. Úloha banky. Legislatíva. Problém nízkej likvidity kapitálového trhu. Záložné listy a úroky.