Analýza WIIW: Slovenská ekonomika vykazuje rast aj napriek politickej nestabilite Ekonomické oživenie v závese exportného boomu - Prosnan, Jozef
Zo správy o ekonomickej situácii v krajinách s transformujúcou sa ekonomikou v r. 1994 a výhľad na r. 1995. Slovenská ekonomika vykazuje rast aj napriek politickej nestabilite. Vybrané ukazovatele Slovenska 1992-1995 (databáza WIIW). Štatistické údaje.