Belgicko v ekonomickom a finančnom priereze - Banneel, D.
Belgické hospodárstvo a jeho hospodárska politika. Aktívna obchodná bilancia. Stabilizovaná mena. Nízka inflácia. Obmedzené zahraničné dlhy. Valutová a fiškálna politika. HDP. Reálne mzdy. Zamestnanosť. Privatizácia štátneho majetku.