Rusko: ciele, trendy a možnosti - Lindar, T.F
MMF priaznivo hodnotí vývoj ruskej ekonomiky v tomto roku. Prekonanie hospodárskej depresie sa očakáva až v budúcom roku. Niektoré makroekonomické ukazovatele za r. 1992-1994 - HDP, priemyselná výroba, investície. Štátny rozpočet. Nezdanená tieňová ekonomika. Dve cesty rozvoja ruskej ekonomiky.