Česká ekonomika ve znamení růstu. 1 - Janáček, Kamil
Základné údaje. Prílev kapitálu do krajín so vznikajúcimi trhmi a do ČR. Obchodná bilancia, príliv kapitálu, investície. Hrubý domáci produkt. Menová a fiškálna politika.