Distribúcia dlhopisov FNM medzi občanov sa ako náhrada kupónovej privatizácie čoskoro stane realitou - Hajko, J.
Min. financií SR pripravuje realizáciu dlhopisovej metódy, ktorou nahrádza 2. vlnu kupónovej privatizácie. Dlhopisová metóda vylučuje z hry investičné fondy.