Slovensko sa nebezpečne vzďaľuje krajinám višegrádskej štvorky - Hajko, J.
Opätovným prijatím novely zákona o veľkej privatizácii sa v NR SR definitívne zrušila kupónová metóda privatizácie. Odklon od spôsobu transformácie v krajinách V-4. Postavenie investičných fondov a investičných spoločností na Slovensku.