Lacná sila nie je výhoda Priemysel by mal vytvárať predpoklady na rozvoj služieb - Magvaši, P.
Pokles zamestnanosti v priemysle. Nevyužité kapacity. Priemysel - hybná sila rozvoja služieb. Revitalizácia priemyslu. Motivujúce príjmy zamestnancov.