Podunajsko - významná oblasť cestovného ruchu. 2 - Sniščák, Vincent
Analýza návštevnosti regiónu Podunajska ako významnej oblasti cestovného ruchu. Analýza štruktúry zahraničných a domácich turistov. Zameranie budúceho rozvoja tohto regiónu, najmä v intenzifikácii cestovného ruchu a budovanie siete obslužných zariadení. Formulácia jednotlivých bodov koncepcie budovania siete obslužných zariadení.